StudyIT kondigt samenwerking aan met XtremeLabs

Het is het continent op de wereld waar het grootste gedeelte van alle wereldwijd geleverde software vandaan komt, De Verenigde Staten van Amerika. We zijn trots op de samenwerking die we hebben afgesloten met XtremeLabs, met het hoofdkantoor in de staat Washington, VS.

Wie is XtremeLabs?

Het wereldwijde hoofdkantoor van XtremeLabs bevindt zich in Redmond, Washington. Ze bieden al meer dan 12 jaar IT-trainingsomgevingen om IT-personeel en andere medewerkers op de hoogte te houden van de nieuwste technologieën. Met als doel om meer werkplezier en innovatieve ideeën te krijgen. Net als StudyIT zijn ze van mening dat dit bijdraagt aan het verder vooruit helpen van bedrijven. XtremeLabs is gespecialiseerd in het creëren en hosten van trainingslab’s, het aanbieden van ILT, training op afstand en het maken van goede inhoudelijke content.

Wat betekent de samenwerking voor ons aanbod?

Met deze nieuwe samenwerking kunnen we de kennis en vaardigheden van een sterke internationale partij in Nederland gebruiken in onze trainingsprogramma’s. Zowel voor inhoudelijke versterking van klassikale (StarTel) als online trainingen (StudyIT). Deze samenwerking betekent verbreding en verdieping van het huidige studieaanbod. Het is precies deze verbreding die nodig is om een succesvolle carrière van onze studenten in de IT te blijven garanderen.

Focus op internationale samenwerking met kennisorganisaties

De digitale economie heeft de wereld kleiner gemaakt. Het is gemakkelijker dan ooit om online samen te werken. Door de inzet van wereldwijde topspecialisten kunnen we de overdracht van kennis in al onze trainingen versterken. Samen met internationale kennisorganisaties ontwikkelen we nieuwe trainingen op basis van vraag uit de Amerikaanse en Europese markten.

Op de foto

Links, Mori Ghazzawi – Chief Training Officer van Xtremelabs en rechts Marco Wagenveld – Directeur StudyIT

Over XtremeLabs

XtremeLabs heeft twee locaties in de VS, te weten: 8271 154th Ave NE. Redmond, Washington 98052 en 8270 Greensboro Drive Suite 1000 McLean, Virginia 22102