3 gouden leerkansen voor blockchain geïnteresseerden

Blockchain wordt gezien als de belangrijkste wereldwijde technologische ontwikkeling na internet. Maar vraag een ondernemer, ontwikkelaar of manager naar de businesskans voor blockchain, dan is het niet ondenkbaar dat een antwoord uitblijft. Tijd om daar iets aan te doen en blockchain voor drie verschillende groepen te verduidelijken.

Kans 1: Blockchain voor ondernemers – 2 dagen

Blockchain is disruptief en gaat veel bestaande businessmodellen doen wijzigen. Alles wat je samendoet en deelt gaat in vertrouwen doordat iedereen digitaal dezelfde gegevens ontvangt is zo ongeveer de strekking. Daardoor ontstaan veel veiligere businessmodellen. Afwijkend gedrag valt immers direct op. Zo wordt blockchain bijvoorbeeld in de medische wetenschap gebruikt om soldaten met een PTSS stoornis effectiever te behandelen. Alle medisch betrokken instanties hebben dezelfde patiëntinformatie en een genomen beslissing is altijd een bindende beslissing van alle medisch betrokkenen naar een zo goed mogelijk herstel.

Gedurende twee dagen leren ondernemers, managers en andere strategisch denkenden de basisbeginselen van blockchain. Daarnaast leer je hoe je, binnen de branche waarin je werkzaam bent, businessmodellen voor blockchain kunt identificeren.

Kans 2: Blockchain voor developers – 3 dagen

Ontwikkelaars die intensieve technische inhoudelijke kennis over blockchain willen opdoen, introduceren we in het gedecentraliseerde blockchain-platform onder drie (3) technologietracks. Deze technologie is ontwikkeld om jouw waarde voor de werkgever te vergroten en je horizon te verbreden met behulp van deze baanbrekende technologie.

  • 2a. Ethereum Track
    Het Ethereum-platform staat onder andere in de schijnwerpers bij Microsoft. Zij bieden Blockchain  aan als een service voor financiële instellingen. Gedurende de drie dagen leert je hoe je een gedecentraliseerde blockchain-oplossing kunt maken met zowel de cryptocurrency-ethereum als Smart Contract om een onveranderlijk grootboeksysteem te creëren.
  • 2b. NodeJS Track
    Tijdens de drie dagen maak je vanuit het niets een cryptocurrency-systeem met JavaScript-frontend en NodeJS-backend. Je krijgt ingewikkelde kennis van hoe blockchain een cryptocurrency-schema implementeert en biedt een veilig gedistribueerd grootboek.
  • 2c. Python Track
    Net zoals bij NodeJS, creëer je gedurende de drie dagen een cryptocurrency-systeem vanuit het niets met behulp van Python. Je krijgt ingewikkelde kennis van hoe blockchain een cryptocurrency-schema implementeert en biedt een veilig gedistribueerd grootboek.

Kans 3: Blockchain voor studenten – 1 dag of dagdeel

Voor het onderwijs is bijblijven met de technologische ontwikkelingen in de huidige snelle maatschappij een enorme uitdaging. Er zijn daardoor studenten die digitaal slimmer en begaafder zijn dan leraren of docenten, omdat niet alle docenten met digitale technologie zijn opgegroeid. Juist daarom ligt er een enorme kans om blockchain aan studenten te laten verduidelijken. Afhankelijk van de leeftijdsgroep doen we dat bijvoorbeeld in de vorm van een game. Blockchain voor studenten betekent dat de onderwijsinstelling zelf meer aan gaat sluiten bij de praktijk van vandaag de dag. Uiterst leerzaam.

Interesse in blockchain kans 1,2 of 3?

Dan is er goed nieuws. In onze vorige blog kun je meer teruglezen over onze internationale samenwerkingen. Dat heeft als resultaat dat we letterlijk Internationale blockchain experts klaar in de startblokken hebben staan om deze trainingen te verzorgen.

Klik hier voor een voorinschrijving en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.