Abonnement

Snel veranderende wereld

De IT sector is bij uitstek een wereld die sterk aan verandering onderhevig is. Wil je als IT medewerker inzetbaar zijn en blijven, dan is het zaak om de veranderingen in de markt te blijven volgen en je gedurende je hele carrière te blijven ontwikkelen. Wij noemen dat “Een leven lang leren”. Er zijn vele trainingen en trajecten beschikbaar die we via Study-it op individueel niveau beschikbaar stellen, met of zonder begeleiding.

“Zelf” en “Flexibel”

Daarnaast bieden we nu de mogelijkheid om je via een abonnementsmodel flexibel te (blijven) ontwikkelen, juist op die onderdelen die voor jou op dat moment het meest actueel zijn.
Centraal staan hierbij “zelf” en “flexibel”. Ons “Learning as a Service” (openEDX) assortiment wordt ieder kwartaal geüpdatet en bevat daarom altijd de meest actuele thema’s van basis tot gevorderd en expert niveau.

“Blijf up-to-date in een wereld die razendsnel verandert!”

Abonnementsvormen

We hebben een abonnementsmodel ontwikkeld om je up-to-date te houden met relevante kennis. Uitgangspunt hierbij is dat jij bepaalt wat je wilt leren, waar je dit wilt doen, hoelang je het wilt doen en wanneer het je het beste past. Zo heb je zelf volledige controle. We hebben drie abonnementsmodellen ontwikkelt, oplopend in prijs en mogelijkheden. Met het basisabonnement krijg je toegang tot de Microsoft OpenEDX-omgeving. Hier kun je kiezen uit een compleet pakket van ruim 140 online trainingen. Van Development,  Security, Cloud, DevOps tot BigData en meer.

Aanvullend kun je bij elke module een examen volgen zodat je je kennis en vaardigheden aan kunt tonen. Met een telefonische intake helpen we je te starten met de voor jouw relevantste training. Bij het Plus abonnement krijg je ook een examen voucher per jaar voor een gevolgde OpenEDX training en toegang tot het complete eBook assortiment van BUKU.

Wat is BUKU?

BUKU is een streaming platform voor studieboeken in het hoger onderwijs. Door onze samenwerking met hen kunnen we een BUKU-abonnement geïntegreerd in ons abonnement aanbieden voor genoemde prijzen. Via BUKU heb je altijd en overal onbeperkt toegang tot meer dan 5000 ICT titels van diverse uitgevers. In combinatie met onze opleidingsdeskundigheid is BUKU daarmee een rijke kennisbron om onbeperkt uit te putten.

Bij het Totaal abonnement tenslotte voegen we twee extra examen vouchers per jaar toe, Skype begeleiding, studie coaching en bewaking van je studie-doel en -tijd. Deze laatste variant geeft je optimale ondersteuning, maximale leermogelijkheden en de meeste examen vouchers. Jaarbetaling levert je daarnaast een korting van 10% op.

“Maak je abonnementskeuze en start vandaag nog!”