De tijd die beschikbaar is om een training te doorlopen is niet onbeperkt. Allereerst is een training niet vrijblijvend waardoor een tijdslimiet tevens een stok achter de deur is. Daarnaast is de online leeromgeving die je ter beschikking staat een beperkte tijd beschikbaar. (vaak 90 of 180 dagen, afhankelijk van de training). Binnen die periode moet je de training doorlopen om hiermee gebruik te kunnen maken van de hands-on labs die een belangrijk onderdeel van de materie uitmaken.

Je kunt haast gelijk starten. Wanneer de betaling door ons is ontvangen, dan wordt door ons binnen 1 werkdag de bestelling gecheckt en verwerkt. De inlogcodes worden hierna via e-mail verstrekt, gekoppeld aan het account dat door de aanvrager is verstrekt. Je kunt dus uiterlijk na 1 werkdag starten met de training.

Ieder mens leert op zijn eigen manier. Daarom is maatwerk op het gebied van trainingen zo belangrijk. Heb je twijfels over de methode, neem contact met ons op zodat we je kunnen adviseren. Kies je alleen voor zelfstudiemateriaal en blijkt niet alles duidelijk te zijn, dan kunnen we op maat ondersteunen. Virtuele ondersteuning (gecertificeerde trainer op afstand) is per 3 uur af te nemen zodat de belangrijkste vraagstukken op maat door te nemen zijn. Daarnaast zijn periodiek examentrainingsdagen of klassikale trainingsdagen af te nemen. Op deze wijze bereikt iedereen zijn doel.

De wereld verandert snel en wij proberen de veranderingen zo goed mogelijk bij te houden. Vaak lukt dat, soms ook niet. Ontbreekt er iets aan het assortiment of ons aanbod, dan lossen we dat in overleg op. Neem dus contact op wanneer je iets mist en we voegen het voor je toe!

In het Noorden van Nederland hebben we een gecertificeerd examencenter. In de rest van Nederland zijn ook vele collega examencenters gevestigd. Met een door ons verstrekte examenvoucher kan je ook elders in Nederland terecht voor je examen. Neem contact op voor de examen mogelijkheden bij jou in de buurt.