Home » Reviews

Cursisten aan het woord

"De digitale Microsoft Azure training is makkelijk te bestellen en te volgen."


Study-IT is jouw officiële trainingspartner met ruim 20 jaar ervaring in ICT opleidingen en trainingen. Naast flexibiliteit voor ons klanten waarbij ze zelf bepalen waar, wanneer en hoe intensief je leert, staat klanttevredenheid enorm hoog in ons vaandel.

Wij zijn enorm trots op alle positieve beoordelingen die wij van onze cursisten hebben mogen ontvangen. Study-IT zal continue aandacht besteden aan het verbeteren van haar dienstverlening.

Heeft u een vraag ten aanzien van ons productaanbod of onze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Rene, Systeembeheerder
Virtual classroom
"De afweging voor mij om voor deze vorm te kiezen was voornamelijk de afstand. Er werd een pc met 2 schermen geboden waar de slides en verbinding mooi op 1 scherm konden worden getoond en op het andere scherm de labs konden worden gemaakt. Het enige nadeel is het echte persoonlijke contact met de rest van de cursisten en docent, maar dit weegt voor mij absoluut niet op tegen de tijdswinst die ik hierdoor kon halen."

‐ Rene, Systeembeheerder

Peter, System engineer
Citrix XenMobile
"Ik wilde de cursus Designing, Deploying, and Managing Enterprise Mobility Solutions with Citrix XenMobile graag volgen bij Startel in Roden omdat ik daar altijd goede ervaringen heb met cursussen en examens, nu bleek dat ik de enige was die op dat moment betreffende cursus wilde volgen. Normaal gesproken kan dit dan niet doorgaan en had ik moeten uitwijken naar elders in het land, maar gelukkig is er meer mogelijk in de ICT tegenwoordig 😊 en kon ik de cursus, die in Utrecht werd gegeven, gewoon in Roden volgen via een live stream. Dit is uitermate goed bevallen, het is een prettige manier om een cursus te volgen, ik was vooraf zeer benieuwd hoe zoiets zou werken en ook benieuwd of er een juiste interactie mogelijk was tussen cursusleider en cursist maar dit ging boven verwachting goed, ik zou het de volgende keer wel weer zo willen doen."

‐ Peter, System engineer

Erkende trainingen

Gegarandeerd een kwalitatief hoogstaande en erkende training, opleiding of certificeringsprogramma


Heb je een vraag?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van:

maandag9:00 — 17:00
dinsdag9:00 — 17:00
woensdag9:00 — 17:00
donderdag9:00 — 17:00
vrijdag9:00 — 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten
18 Dec - 13 JanGesloten

of stuur ons een e-mail.

info@study-it.nl 050 5028822

WordPress Image Lightbox